Blog PIR isolatie

PIR isolatie combineren met zonnepanelen?

Tegenwoordig ziet u steeds meer zonnepanelen op woningen en gebouwen. Het kan een grote impact hebben op uw energierekening en is een investering die zichzelf op termijn terugverdient. Maar hoe begint u hieraan en welke ondergrond is het meest geschikt? Dit blog over zonnepanelen zal u daar meer over vertellen.

Lees meer

Waarom PIR isolatie?

Isoleren en duurzaamheid zijn tegenwoordig erg belangrijk in de bouw en bij het renoveren van huizen. Daarom gaan we er dieper in op het productieproces van PIR en over de voor- of nadelen voor het milieu.

Lees meer

PIR isolatie tegen binnenmuur

Wanneer je op zoek bent naar een goede manier om je binnenmuur te isoleren, kan PIR-isolatie een goede optie zijn. PIR-isolatieplaten bieden namelijk een hoge isolatiewaarde, zijn erg duurzaam en dampdicht. In dit blog bespreken we wat PIR-isolatie precies is, wat de voordelen zijn en waar je op moet letten bij het plaatsen van PIR isolatie tegen je binnenmuur.

 

Lees meer

Vloer isoleren met PIR isolatie

Als je op zoek bent naar manieren om je huis beter te isoleren, is het isoleren van je vloeren een goede plek om te beginnen. Een van de meest effectieve manieren om je vloeren te isoleren is met PIR-isolatieplaten. In dit artikel bespreken we wat PIR-isolatie is, hoe het werkt en waarom het een goede keuze is voor vloerisolatie.

Lees meer

Dampdichte PIR isolatie

PIR-isolatie is een van de meest populaire isolatiematerialen op de markt. Het wordt vaak gebruikt om gebouwen, woningen en industriële faciliteiten te isoleren vanwege de vele voordelen die het biedt, waaronder de hoge thermische prestaties en de lange levensduur. Een van de belangrijkste eigenschappen van PIR-isolatie is dat het dampdicht is, wat betekent dat het geen waterdamp kan doorlaten. In deze blog zullen we meer leren over dampdichte PIR-isolatie, de eigenschappen ervan en hoe het kan bijdragen aan de levensduur van gebouwen en woningen.

Lees meer

Dak isolatie pir of glaswol

Wanneer je bezig bent met het isoleren van je dak, zijn er veel verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Eén van de belangrijkste keuzes die je zult moeten maken is of je gaat voor dakisolatie van pir of glaswol. Beide materialen hebben zo hun eigen voor- en nadelen, en het is belangrijk om deze goed af te wegen voordat je een beslissing maakt.

 

Lees meer

PIR isolatie of EPS kiezen?

Pir isolatie en EPS-isolatie zijn beide populaire materialen voor het isoleren van gebouwen en woningen. Beide materialen hebben hun eigen voor- en nadelen, maar er zijn bepaalde redenen waarom PIR-isolatie de voorkeur verdient boven EPS. Hieronder bespreken we deze redenen.

Lees meer

PIR isolatie bevestigen hoe doe je dat

PIR-isolatie is een populaire keuze voor het isoleren van huizen en gebouwen, omdat het zowel brandveilig als energie-efficiënt is. Het bevestigen van PIR-isolatie is een eenvoudige taak, maar het is belangrijk om de juiste methoden en materialen te gebruiken om de isolatie effectief te houden. Hier volgt een verslag van hoe PIR-isolatie het best bevestigd kan worden.

Lees meer

Pir isolatie beloopbaar

Wanneer u opzoek bent naar beloopbare isolatie bent u bij ons aan het goede adres! Wij verkopen drukvaste PIR-isolatie platen voor een scherpe prijs van toch zeer hoge kwaliteit.

Lees meer

PIR isolatie plaatsen op een plat dak?

PIR-isolatie is een soort isolatie dat wordt gebruikt om een plat dak te isoleren. Het is gemaakt van polyisocyanuraat (PIR) schuim, dat een hoge isolatiewaarde heeft en brandvertragend is. Het plaatsen van PIR-isolatie is zeer gemakkelijk door u zelf te doen, daarom zetten wij voor u in dit blog de stappen op een rijtje.

Lees meer

  • Vóór 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
    Snelheid en geleverd op de gewenste locatie
  • Alle PIR isolatie direct uit voorraad leverbaar
    Kleine of grote aantallen kunnen wij direct leveren
  • Altijd en uitsluitend A-kwaliteit PIR platen
    B-kwaliteit komt er bij u en ons niet in