Blog PIR isolatie

PIR isolatie actie! Zuinig de winter door met korting op PIR platen

Het is volop in het nieuws, de gas- en energieprijzen stijgen enorm. Reden te meer om eens na te gaan of uw huis, garage of bedrijfspand wel wat isolatie kan gebruiken. Als u wilt gaan isoleren met PIR platen geeft u dit veel voordelen. Niet alleen haalt u hiermee het hoogste rendement, wij geven deze herfst ook nog eens 10% korting!

Lees meer

5 redenen om uw woning te isoleren

Het huis laten isoleren is populair, maar toch zijn er nog veel mensen die zich niet bewust zijn van de voordelen van isoleren. ook gaan er een hoop fabeltjes rond over isolatie. Wij zetten de feiten en voordelen over isolatie voor u op een rijtje.

Lees meer

Is PIR isolatie brandbaar?

Natuurlijk is een huis, bedrijfspand of ander gebouw isoleren in vele opzichten een goed idee. PIR isolatie wordt gebruikt op vele manieren, dus is het best interessant om te weten hoe het zit met PIR isolatie en brandveiligheid. Wij gaan er eens dieper op in.

Lees meer

Zoldervloer isoleren met PIR

De zoldervloer isoleren is altijd een goed idee. Warmte verlaat de woning altijd via het dak, dus een goed geïsoleerde zoldervloer zal de warmte in huis behouden. In dit artikel leest u waarom PIR isolatie in dit geval de beste keuze is.

Lees meer

Hoe wordt PIR gemaakt?

Isoleren en duurzaamheid zijn tegenwoordig erg belangrijk in de bouw en bij het renoveren van huizen. Daarom gaan we er dieper in op het productieproces van PIR en over de voor- of nadelen voor het milieu.

Lees meer

Welkom bij Pirisolatie XL!

Leuk dat u onze shop bezoekt! Deze webshop met PIR isolatieplaten is ontstaan uit de grote behoefte aan isoleren. Er zijn veel verschillende isolatiematerialen te verkrijgen en wij willen u hier graag mee ontzorgen door uitsluitend het beste van het beste aan te bieden, namelijk A-kwaliteit PIR isolatieplaten.

Lees meer

  • Vóór 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
    Snelheid en geleverd op de gewenste locatie
  • Alle PIR isolatie direct uit voorraad leverbaar
    Kleine of grote aantallen kunnen wij direct leveren
  • Altijd en uitsluitend A-kwaliteit PIR platen
    B-kwaliteit komt er bij u en ons niet in