• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

Heb ik dampremmende folie nodig?

Om de isolerende eigenschappen van uw dak- of gevelconstructie te behouden, is het zeer belangrijk dat u voorvormt dat waterdamp condenseert in de isolatielaag. Dit kunt u bereiken door gebruik te maken van dampremmende folie. Hieronder vindt u meer informatie daarover.

Waarom dampremmende folie?

Zoals eerder vermeld, voorkomt dampremmende folie in feite dat waterdamp zich in de isolatielaag gaat condenseren. In sommige gevallen is er al folie aanwezig onder de dakbedekking, dus het toevoegen van extra dampremmende folie kan contraproductief zijn, wat natuurlijk te vermijden is. Regelmatig ontstaat waterdamp in een huis door alledaagse bezigheden zoals ademen, koken en douchen. De folie wordt altijd aan de warme zijde van het isolatiemateriaal aangebracht om de kwaliteit en levensduur van de isolatie te behouden. Onze dampremmende folie is verkrijgbaar in twee maten: 2×50 meter en 4×50 meter, met een dikte van 0,06 mm.

Wat is PIR van PIR Isolatiexl

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat te zagen of snijden
  • Geschikt i.c.m. EPDM
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00
Totaalrenovatie-met-EPDM-pir

EPDM dakbedekking

Wat heb ik nodig voor mij EPDM klus?

PIR isolatie

Is PIR isolatie brandveilig?

Hoge kwaliteit PIR-isolatie

Ons team zet zich in voor het leveren van topkwaliteit isolatie. Daarom bieden we exclusief isolatiemateriaal van A-kwaliteit aan. We kiezen voor PIR-isolatie vanwege zijn duurzaamheid en het ontbreken van schadelijke stoffen. PIR heeft een hoge RD-waarde, wat betekent dat u slechts een paar platen nodig heeft om een groot oppervlak te isoleren. Deze platen zijn dunner en groter dan veel andere opties, waardoor ze gemakkelijk op maat te maken zijn en de installatie snel verloopt. Daarnaast hebben we een breed assortiment isolatiematerialen in verschillende diktes en toepassingen, zodat er altijd een geschikte oplossing voor uw behoeften beschikbaar is. U kunt bij ons terecht voor dakisolatie, kruipruimteisolatie, vloerisolatie en gevel- en spouwmuurisolatie.

Voordelige PIR producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen PIR-producten:

pir_plaat_dak

PIR voor dak

pir_plaat_muur_gevel

PIR voor muur en gevel

pir_plaat_vloer

PIR voor vloer

pir_plaat_kruipruimte

PIR voor kruipruimte

pir_isolatie_combinatiepakket

PIR toebehoren

pir_isolatie_isolatielijm_pistool

PIR gereedschap

Uw PIR-isolatie expert! 

Bij Pirisolatiexl bent u natuurlijk aan het juiste adres voor PIR-isolatiemateriaal. Maar daarnaast bieden we ook een breed scala aan bijbehorende producten, zoals aluminium tape, bevestigingsmaterialen, gereedschap en dampremmende folie. Hiermee heeft u alles wat u nodig heeft op één plek, zonder verder te hoeven zoeken. Met onze grote voorraad kunnen we bovendien snel leveren tegen scherpe prijzen! Bestellingen geplaatst op een werkdag vóór 15:00 uur worden zelfs de volgende dag al bij u bezorgd*.

*m.u.v. vertragingen van de transporteur.