• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op omtrent de mogelijkheden om zakelijke klant te worden.

Pirisolatiexl – Zakelijke klant

Bestelt u vaker als ZZP-er of klein bedrijf? Profiteer nu.

Pak direct uw voordeel als bedrijf

  • Altijd de hoogste kwaliteit!
  • Altijd een standaard korting bij uw bestellingen
  • Gegarandeerd een snelle levering, geleverd binnen 2 werkdagen
  • Altijd hulp van experts!
  • Sneller herbestellen
  • Altijd scherpe prijzen
epdm magazijn

Pirisolatie XL voor elke PIR klus

Bij Pirisolatie XL begrijpen we dat elke PIR klus, of deze nu klein of groot is, belangrijk is voor u en uw bedrijf. Daarom vinden wij het belangrijk om hoge kwaliteit PIR en oplossingen te leveren die voldoen aan de behoeften van onze zakelijke klanten, ongeacht de omvang van de klus.

Als zakelijke klant bij Pirisolatie XL kunt u rekenen op uitstekende klantenondersteuning en service. We zorgen voor een snelle en efficiënte levering van materialen, bieden advies en begeleiding tijdens het project en staan klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

Dus, of u nu een kleine reparatieklus hebt of een grootschalig bouwproject, Pirisolatie XL is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige PIR-systemen en oplossingen. We staan klaar om te helpen bij elke PIR klus, klein of groot, en om ervoor te zorgen dat uw projecten succesvol worden afgerond met duurzame en betrouwbare resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen.

Uw bestelling gewoon bij ons afhalen?

U kunt uw bestelling gewoon (gratis) bij ons afhalen, in dit geval dient u wel van te voren te betalen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor advies, onze PIR experts helpen u graag!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:30 tot 17:00 uur
Zaterdag en zondag: Gesloten

Pirisolatie XL

Vlijtweg 8B

8191JP Wapenveld

+31 (0)85 065 6810
info@pirisolatiexl.nl

pir magazijn


PIR groothandel

Bij Pirisolatie XL bieden we zakelijke klanten een uitgebreid assortiment hoogwaardig PIR isolatie en toebehoren. Onze online winkelomgeving is gebruiksvriendelijk en we hanteren speciale prijzen voor zakelijke klanten. Ons team staat altijd paraat om deskundig advies te verstrekken en uw bestelling snel te verwerken, zodat u zich kunt concentreren op uw klanten en werkzaamheden.

Als gerenommeerde groothandel hebben we ons gespecialiseerd in hoogwaardige PIR producten. Ons uitgebreide assortiment voorziet professionals in de branche van betrouwbare oplossingen. Of u nu op zoek bent naar PIR-isolatie, daktrimmen, EPDM dakbedekking of andere toebehoren, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. Onze medewerkers staan gereed om u te adviseren en te ondersteunen bij het selecteren van de juiste producten voor elk project. Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met en ontdek hoe Interexpress u kan helpen bij het succesvol realiseren van PIR projecten.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder.

  • Iedere werkdag support van 8:30 uur tot en met 17:00 uur.
  • Jarenlange ervaring in PIR montage.
Account aanmaken voordelen