Bevestigingsmaterialen

Als u PIR isolatieplaten gaat verwerken, dan heeft u bevestigingsmateriaal hiervoor nodig. U heeft dan 2 opties, en beide mogelijkheden zijn in onze webshop te verkrijgen:

 • PIR isolatie schroeven
 • PIR isolatie lijm

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ga voor gemak met onze combi pakketten

Als u grote oppervlaktes gaat isoleren, dan heeft u natuurlijk voldoende bevestigingsmateriaal nodig. Een PIR isolatieplaat dient op de hoeken vanwege de grootte te worden vastgezet op 5 punten, 4 op de hoeken en een schroef in het midden. Voor deze grotere klussen hebben wij dan ook combinatiepakketten samengesteld. Een combipakket bevat:

 • 250 schroeven
 • 250 drukverdeelplaatjes

Deze aantallen zijn natuurlijk uitermate geschikt als u grote hoeveelheden PIR platen wilt vastschroeven!

PIR platen bevestigen met lijm

Als u liever niet wilt schroeven, of u kunt er bijvoorbeeld niet goed bij (zoals bijvoorbeeld bij kruipruimtes), dan kunt u ook onze PIR isolatielijm gebruiken. Als u PIR platen gaat bevestigen met lijm, zorg dan dat de randen en het midden goed voorzien zijn van lijm, zodat het goed zal hechten. U kunt natuurlijk ook de PIR platen schroeven én lijmen. Op deze manier is optimale hechting gegarandeerd!

Alles voor uw isolatieklus

Heeft u de smaak te pakken met isoleren en heeft u inmiddels het gemak van onze A-kwaliteit PIR platen ervaren, dan kunt u er voor kiezen om ook andere plekken in uw huis of bedrijfspand te gaan isoleren met PIR. Pirisolatie XL voorziet dan ook in:

Heeft u informatie nodig over het bevestigen van de PIR isolatieplaten of over het isoleren zelf, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 • Vóór 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
  Snelheid en geleverd op de gewenste locatie
 • Alle PIR isolatie direct uit voorraad leverbaar
  Kleine of grote aantallen kunnen wij direct leveren
 • Altijd en uitsluitend A-kwaliteit PIR platen
  B-kwaliteit komt er bij u en ons niet in