• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

Verzenden en retourneren

De service van PIR Isolatiexl:

  • Bestellingen binnen 2 werkdagen geleverd
  • Gratis levering vanaf €1000,-
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00
pir-isolatiexl-man

Verzenden met DHL

Pirisolatie XL heeft een ruime eigen voorraad, op deze manier hebben wij altijd meer dan voldoende PIR isolatieplaten in ons magazijn om u te helpen met uw klus. Als u het benodigde aantal PIR platen aan uw winkelmandje heeft toegevoegd, vult u uw adresgegevens in en maakt u indien gewenst een account aan. Nadat u de bestelling afgerekend heeft gaan wij direct voor u aan de slag. Wij verzenden onze artikelen met DHL en daardoor heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis (uitgaande van geen vertraging bij de transporteur).

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de bestelde artikelen af te komen halen in ons magazijn in Wapenveld. Houdt rekening met de grootte van PIR isolatieplaten, als u een groot aantal heeft besteld kunt u het beste met een bestelbus of aanhanger komen.

Wat is de levertijd?

De levertijd bedraagt slechts 1 werkdag voor leveringen binnen Nederland en België. Indien u de materialen sneller wenst te ontvangen, dan is dit in overleg mogelijk. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de klantenservice op +31 (0)85-0656811.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland betaalt u € 49,95 inclusief BTW aan verzendkosten voor bestellingen onder de € 1000,- inclusief BTW. Boven de € 1000,- is de verzending gratis.

Binnen België betaalt u € 49,95 inclusief BTW aan verzendkosten voor bestellingen onder de € 1000,- inclusief BTW. Boven de € 1000,- is de verzending gratis.

Als u uw bestelling heeft geplaatst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Retourneren en herroepingsrecht

Hoe kan ik retourneren?

Het kan natuurlijk altijd zijn dat u niet tevreden bent over de A-kwaliteit PIR platen. Als u de bestelde producten wilt retourneren, dient u eerst contact op te nemen met de klantenservice. U krijgt van ons instructies over hoe u de producten kunt retourneren.

Kosteloos retourneren kan alléén wanneer een artikel defect blijkt te zijn, of wanneer u een ander artikel heeft ontvangen dan dat u besteld heeft. Zodra wij de retourzending bij ons binnen hebben zal deze worden beoordeeld en zullen wij zo spoedig mogelijk tot terugbetaling overgaan.

Pirisolatie XL is gevestigd op:

Pirisolatie XL
Vlijtweg 8b
8191 JP Wapenveld

PIR producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen PIR-producten:

pir_plaat_dak

PIR voor dak

pir_plaat_muur_gevel

PIR voor muur en gevel

pir_plaat_vloer

PIR voor vloer

pir_plaat_kruipruimte

PIR voor kruipruimte

pir_isolatie_combinatiepakket

PIR toebehoren

pir_isolatie_isolatielijm_pistool

PIR gereedschap

Gebruik maken van het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit de verpakking halen, zolang het artikel op dezelfde manier in de verpakking terug kan. Wanneer de verpakking in dusdanige staat terug gestuurd wordt dat het artikel niet meer verkocht kan worden, kunnen wij de retour weigeren. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te bekijken, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@pirisolatiexl.nl. Wij zullen u verzoeken om het product in de originele verpakking te retourneren. Zorg t.a.t. dat er een extra verpakking om het pakket zit, zodat verzendzegels nooit rechtstreeks op de verpakking geplaatst worden.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die speciaal voor u op maat gemaakt zijn.

Terugbetaling na gebruik maken van het herroepingsrecht

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. Retourkosten worden uitsluitend vergoed wanneer een artikel defect blijkt te zijn of wanneer er een verkeerd artikel geleverd is.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder.

  • Iedere werkdag support van 8:30 uur tot en met 17:00 uur.
  • Jarenlange ervaring in PIR montage.
pir-isolatiexl-man