Gereedschappen

Voor het monteren van EPDM dakbedekking is goed gereedschap onmisbaar. Wanneer u geen ervaren dakdekker bent, begrijpen we dat u mogelijk niet beschikt over het juiste gereedschap. Daarom bieden we alle benodigde hulpmiddelen aan in onze webshop, variërend van een EPDM roller tot een kitspuit. Kortom, alles wat u nodig heeft om snel en eenvoudig uw EPDM dakbedekking te monteren.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

EPDM gereedschap voor uw klus

Een essentieel hulpmiddel bij het monteren van uw EPDM dakbedekking is de EPDM aandrukroller. Nadat u de dakbedekking hebt bevestigd, gebruikt u deze roller herhaaldelijk om het EPDM optimaal te laten hechten aan de lijm. Dankzij de compacte afmeting van de roller is deze ook bijzonder geschikt om hoeken nauwkeurig aan te drukken. Bovendien is de aandrukroller zeer handig als u uw dakgoot gaat bekleden met EPDM. Het gebruik ervan maakt het hele proces een stuk efficiënter.

Diverse soorten EPDM gereedschap

Naast de eerder genoemde aandrukroller bieden wij ook een hoogwaardige kitspuit aan die aanzienlijk verschilt van de standaard kitspuiten die u doorgaans in bouwmarkten vindt. Deze kwalitatieve kitspuit is duurzaam en robuust, waardoor u er talloze klussen probleemloos mee kunt uitvoeren. Wegens de stevige constructie kunt u erop vertrouwen dat deze kitspuit langdurig meegaat en u keer op keer van dienst zal zijn.

Indien u van plan bent om grote oppervlaktes EPDM te verlijmen, raden we ons drukvat EPDM lijm ten zeerste aan. Om het drukvat optimaal te benutten, vergeet niet om de bijbehorende slang en het spuitpistool mee te bestellen. Net zoals onze andere EPDM gereedschappen, kunt u deze accessoires ook herhaaldelijk gebruiken.

Gereedschap koopt u bij PIRisolatiexl!

Bij PIRisolatiexl kunt u gemakkelijk en snel uw EPDM gereedschap aanschaffen via onze webshop. Nadat u heeft bepaald welke tools u nodig heeft, voegt u deze eenvoudig toe aan uw winkelmandje en bevestigt u de bestelling. U bent verzekerd van een snelle levering, uw bestelling wordt namelijk al binnen 1-2 werkdagen geleverd. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling op te halen in ons magazijn in Wapenveld. 

 
  • Vóór 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
    Snelheid en geleverd op de gewenste locatie
  • Alle PIR isolatie direct uit voorraad leverbaar
    Kleine of grote aantallen kunnen wij direct leveren
  • Altijd en uitsluitend A-kwaliteit PIR platen
    B-kwaliteit komt er bij u en ons niet in