• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

EPDM dakbedekking en de invloed van Uv-straling

Wanneer u opzoek bent naar dakbedekking, is het natuurlijk belangrijk dat deze dakbedekking bestand is tegen de straling van de zon. EPDM dakbedekking is gelukkig zeer goed bestand tegen Uv-straling. In dit blog vertellen we u hier meer over.

Uv-bestendige dakbedekking: EPDM

EPDM-dakbedekking is samengesteld uit ethyleen-propyleen-dieen-monomeer (EPDM), een materiaal dat buitengewoon flexibel, sterk en duurzaam is. Deze eigenschappen maken het bijzonder geschikt voor gebruik als dakbedekking. Het Europese folie is eenvoudig te installeren en kan extreme temperaturen, ozon, UV-straling, regen en wind weerstaan. Bovendien is het milieuvriendelijk, omdat het vrij is van weekmakers en andere schadelijke stoffen.

Wat is PIR van PIR Isolatiexl

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat te zagen of snijden
  • Geschikt i.c.m. EPDM
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00
Welke-isolatie-is-de-beste-isolatie

PIR isolatie

PIR isolatie is de beste isolatie!

boven_of_onderkant_isolatie_PIR

PIR isolatie

Heeft PIR een boven- en onderkant?

Waarom EPDM dakbedekking?

Zoals eerder vermeld, is EPDM-dakbedekking bestand tegen zware regen en wind, waardoor het ideaal is voor gebouwen die worden blootgesteld aan extreme weersomstandigheden. Dankzij de waterdichtheid van het materiaal blijft het dak en de structuur droog, wat de levensduur van het gebouw flink verhoogt. Met regelmatig onderhoud kan EPDM-dakbedekking wel tot 50 jaar meegaan, waardoor het op de lange termijn een kosteneffectieve keuze is. Hoewel deze rubberen dakbedekking weinig onderhoud vergt, is het aan te raden om af en toe bladeren en ander vuil van het dak te verwijderen om de duurzaamheid te waarborgen.

Voordelige PIR producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen PIR-producten:

pir_plaat_dak

PIR voor dak

pir_plaat_muur_gevel

PIR voor muur en gevel

pir_plaat_vloer

PIR voor vloer

pir_plaat_kruipruimte

PIR voor kruipruimte

pir_isolatie_combinatiepakket

PIR toebehoren

pir_isolatie_isolatielijm_pistool

PIR gereedschap

 

Dé EPDM dakbedekking en PIR isolatie expert!

Met decennia aan ervaring in EPDM en PIR kunnen wij u altijd het meest deskundige advies bieden. Onze experts staan klaar om u te helpen! Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, dit kan eenvoudig via e-mail of telefonisch. U bent ook van harte welkom op onze locatie in Wapenveld, waar u uw bestelling kunt ophalen of meer informatie kunt verkrijgen. Vrijwel altijd ontvangt u uw bestelling al binnen 2 werkdagen.