• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

Is PIR isolatie de beste isolatie?

Bij het realiseren van nieuwbouw of het renoveren van een woning is de keuze van het juiste isolatiemateriaal van groot belang. PIR (polyisocyanuraat) isolatie heeft in de recente jaren aanzienlijke aandacht gekregen vanwege zijn uitstekende eigenschappen. Laten we dieper ingaan op waarom PIR isolatie wordt beschouwd als de beste keuze.

Voordelen van PIR isolatie:

Hieronder de belangrijkste voordelen van PIR isolatie op een rijtje:

  • Fantastische Isolatiewaarde: PIR isolatie blinkt uit in thermische prestaties. Met een uitzonderlijk lage thermische geleidbaarheid biedt het een enorm hoge isolatiewaarde. Hierdoor wordt warmteverlies in de winter geminimaliseerd en blijft het binnen koel in de zomer, wat zorgt voor aanzienlijke energiebesparingen.
  • Dun, Licht en Ruimtebesparend: Een opvallend voordeel van PIR isolatie is de mogelijkheid om dunne en lichte panelen te produceren. Hierdoor is het gemakkelijk om meer isolatie toe te voegen zonder kostbare leefruimte op te offeren. Voor zolders en andere ruimtes met beperkte ruimte is dit een doorslaggevend voordeel.
  • Brandveiligheid: Veiligheid is van het grootste belang, en PIR isolatie biedt een natuurlijke brandvertragende eigenschap. Dit maakt het een veilige keuze voor isolatietoepassingen, waardoor het risico op brandverspreiding wordt verminderd.

Wat is PIR van PIR Isolatiexl

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat te zagen of snijden
  • Geschikt i.c.m. EPDM
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00
pir-of-steenwol

PIR of steenwol

PIR isolatie of steenwol?

waarom-pir-isolatie

PIR isolatie

Waarom PIR isolatie?

  • Langdurige Duurzaamheid: PIR isolatie staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur. Het materiaal behoudt zijn isolerende eigenschappen gedurende vele jaren, wat resulteert in een investering die op de lange termijn waardevol blijft.
  • Veelzijdigheid in Toepassingen: PIR isolatie is uiterst veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen, van daken en gevels tot vloeren en kelders. Deze veelzijdigheid maakt het een ideale keuze voor verschillende bouwprojecten.

Conclusie:

Met zijn indrukwekkende isolatiewaarde, ruimtebesparende eigenschappen en veelzijdigheid in toepassingen, is PIR isolatie zonder twijfel een vooraanstaande keuze. Hoewel de aanschafkosten misschien hoger zijn, biedt de lange levensduur en energiebesparing op de lange termijn een aanzienlijke terug investering. Bij het streven naar een energie-efficiënt en comfortabel huis, is PIR isolatie onbetwistbaar de koning van isolatiematerialen. Kies voor PIR isolatie en geniet van de voordelen van een goed geïsoleerde leefomgeving.

Voordelige PIR producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen PIR-producten:

pir_plaat_dak

PIR voor dak

pir_plaat_muur_gevel

PIR voor muur en gevel

pir_plaat_vloer

PIR voor vloer

pir_plaat_kruipruimte

PIR voor kruipruimte

pir_isolatie_combinatiepakket

PIR toebehoren

pir_isolatie_isolatielijm_pistool

PIR gereedschap

Kwaliteit koopt u bij Pirisolatiexl!

Wij hebben alles in huis voor uw isolatieklus, u hoeft dan ook niet meer verder te kijken. In ons assortiment hebben wij namelijk isolatie voor vrijwel alle toepassingen, maar ook voor alle gereedschappen, lijmen en bevestigingsmaterialen kunt u bij ons terecht. Wij doen ons best om u te kunnen voorzien van de best mogelijke service, dit doen wij door onze prijzen scherp te houden, maar ook via onze snelle service. Wanneer u op een werkdag voor 15:00 uur besteld, ontvangt u uw bestelling al de volgende werkdag! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd voorzien van het beste advies, schroom daarom ook niet om contact met ons op te nemen. Wij van Pirisolatiexl helpen u graag!