• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

PIR isolatie plaatsen tegen een binnenmuur

Wilt u uw binnenmuur isoleren? Het is lastig om uw binnenmuur te isoleren, maar onze experts zijn er om te helpen. Ze kunnen u alles vertellen over PIR isolatie. Maar wat maakt PIR zo speciaal? En waarom is het de beste keuze voor uw binnenmuurisolatie? Dat vertellen wij u in dit artikel!

Waarom PIR isolatie gebruiken?

PIR-isolatie is uiterst duurzaam, met een levensduur tot wel 50 jaar. Bovendien neemt het gebruik van PIR-platen weinig woonruimte in beslag, aangezien de platen ondanks hun dunheid een indrukwekkende isolatiewaarde bieden. Door hun ruime afmetingen (60 cm x 120 cm) heeft u ook maar weinig platen nodig. Deze zijn gemakkelijk op maat te maken met een handzaag of isolatiemes, waardoor ze geschikt zijn voor diverse situaties. De verwerking van PIR veroorzaakt geen schadelijke vezels, wat ook nog eens enorm gunstig is voor het milieu.

Wat is PIR van PIR Isolatiexl

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat te zagen of snijden
  • Geschikt i.c.m. EPDM
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00
Welke-isolatie-is-de-beste-isolatie

PIR isolatie

PIR isolatie is de beste isolatie!

boven_of_onderkant_isolatie_PIR

PIR isolatie

Heeft PIR een boven- en onderkant?

Binnenmuur isoleren met PIR isolatie

Wanneer u wilt besparen op energie, is het slim om naar uw gevel te kijken. Die staat namelijk in direct contact met de buitenlucht, waardoor er veel warmte verloren kan gaan. Een goede oplossing hiervoor is het isoleren van de gevel of de spouwmuur. Als dat technisch niet mogelijk is, kunt u het beste kiezen voor binnenmuurisolatie.

In dit geval zijn PIR isolatieplaten de beste keuze. Omdat de platen zo dun zijn, gaat er relatief weinig ruimte verloren en dat is wel zo handig voor de binnenmuren van een woning. Toch haalt u met deze dunnen PIR isolatieplaten een hoge RD-waarde.

Voordelige PIR producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen PIR-producten:

pir_plaat_dak

PIR voor dak

pir_plaat_muur_gevel

PIR voor muur en gevel

pir_plaat_vloer

PIR voor vloer

pir_plaat_kruipruimte

PIR voor kruipruimte

pir_isolatie_combinatiepakket

PIR toebehoren

pir_isolatie_isolatielijm_pistool

PIR gereedschap

 

Dé PIR isolatie expert!

Bij Pirisolatie XL kunt u terecht voor diverse soorten PIR isolatieplaten. Wat u ook bij ons kunt vinden is vakkennis, waarvan u ook kunt profiteren! Want heeft u nog vragen over dit materiaal of over hoe u PIR kunt verwerken, dan staan wij voor u klaar. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen per mail of telefoon. Ook hebben wij alle voordelen van PIR al voor u op een rijtje gezet, en kunt u op onze website alles lezen over het rendement van PIR ten opzichte van andere isolatiematerialen.

U kunt uw bestelling binnen 2 werkdagen verwachten, bij u thuis of direct op de bouwplaats.