Daktrimmen

Daktrimmen voor uw EPDM dak bieden wij aan in meerdere formaten en types. In ons assortiment hebben wij een speciale EPDM daktrim, een standaard aluminium daktrim of kraaltrim. Met een daktrim kunt u een EPDM dak niet alleen perfect afwerken, het zorgt er ook voor dat de EPDM dakbedekking goed op zijn plek blijft zitten. Wij hebben alle daktrimmen op voorraad voor uw EPDM klus!

36 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Alle daktrimmen voor uw EPDM klus 

Bij PIR isolatiexl kunt u verschillende daktrimmen kopen. Zo hebben wij de standaard daktrim voor de lange zijden van een EPDM dak. Deze daktrimmen zijn te verkrijgen in een standaard lengte van 1650 mm. Met deze aluminium daktrim werkt u uw dakrand netjes af, zodat de EPDM dakbedekking er strak in blijft liggen. Naast verschillende soorten zijn de daktrimmen ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Naast de standaard aluminium kleur zijn ze ook beschikbaar in de kleuren antraciet en zwart.

Daktrim buitenhoek

Voor een mooie afwerking van de hoeken van uw dak zijn er de daktrim buitenhoeken. Deze aluminium buitenhoeken past u toe op elke buitenhoek van uw dak. Deze voorgevormde aluminium dakrand hoeken zijn eenvoudig te plaatsen met behulp van de EPDM sealant kit en zorgen voor een mooie afwerking.

Daktrim binnenhoek

De daktrim binnenhoek heeft u nodig wanneer uw dak een hoek bevat die naar binnen valt. Bij geheel vierkante daken heeft u geen daktrim binnenhoek nodig, maar bij daken in bijvoorbeeld een L-vorm heeft u één binnenhoek daktrim nodig voor een mooie afwerking van de dakrand. 

Daktrim bevestigen

Met onze speciale sealant kit voorkomt u dat er water onder de daktrim doorlekt. Maar de lijmende werking van de kit is niet voldoende om ervoor te zorgen dat de daktrim op zijn plaats blijft. De daktrimmen moeten met speciale EPDM schroeven worden vastgezet. Deze daktrim schroeven zijn voorzien van een (waterdicht) rubbertje, waardoor uw daktrim waterdicht blijft. Regenwater krijgt op deze manier geen kans om via de gaatjes van de schroeven bij uw EPDM dakbedekking of de rest van het dak te komen. Met behulp van schroeven wordt de daktrim op de onderlaag vastgezet.

De rechte- en hoekgedeeltes van de daktrimmen kunt u makkelijk aan elkaar verbinden door middel van een snelkoppelsysteem. Door dit verbindingsstuk zorgt u ervoor dat de verschillende onderdelen van een daktrim stevig aan elkaar blijven zitten. Dankzij de verbindingsplaatjes worden de lengtes en hoeken met elkaar verbonden. Het verbindingsplaatje kunt u eenvoudig monteren door dit in de daktrim te schuiven. Daarna schuift u het andere deel van de daktrim, een hoekstuk of recht deel eroverheen.

Deze koppelstukjes krijgt u uiteraard bij uw bestelling meegeleverd!

  • Vóór 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
    Snelheid en geleverd op de gewenste locatie
  • Alle PIR isolatie direct uit voorraad leverbaar
    Kleine of grote aantallen kunnen wij direct leveren
  • Altijd en uitsluitend A-kwaliteit PIR platen
    B-kwaliteit komt er bij u en ons niet in