EPDM daktrim binnenhoek 45mm

€ 27,16
Op voorraad!
Leverbaar in 2 werkdagen

Kunnen we u ergens mee helpen?

Bel ons gerust: +31 (0) 85-0656811

Deze EPDM daktrim binnenhoek van aluminium is speciaal ontwikkeld om te plaatsen op EPDM dakbedekking. De daktrim is namelijk voorzien van een speciaal ontwikkelde EPDM- afdichtingsband. Met RVS schroeven en RVS neopreen afdichtringen wordt de daktrim rechtstreeks op de EPDM dakbedekking vastgezet. Hierdoor heeft u geen speciale kit nodig voor het monteren van de trim en dit scheelt aanzienlijk in de montagetijd en kosten.

EPDM daktrim binnenhoek monteren

De daktrim heeft voorgeboorde gaten (Ø 6 mm) in het staartstuk van de trim, 50 mm. van de einden en 300 mm h.o.h.. De afdek-klik- koppeling is van een UV-bestendige kwaliteit en sluit de uitzettingsvoegen tussen de daktrimmen onderling af. De voeg aan de voorzijde van de daktrim wordt met een dik aluminium verbindingsplaatje van 2,0 mm. gekoppeld. Dit plaatje is 40 mm. breed en heeft een uitsparing met een "verjonging" waar de daktrim kan worden geschoven. De "verjonging" is bedoeld als montage aanslag en is zo gedimensioneerd dat uitzetting als gevolg van temperatuurwisselingen (1 mm/m1) kan worden opgevangen.

Voordelen van een EPDM daktrim

 • een daktrim beschermd tegen weersinvloeden (regenwater, wind)
 • een daktrim zorgt ervoor dat de dakrand goed tegen het EPDM wordt aangedrukt
 • een daktrim beschermd tegen ongedierte en vogels die willen nestelen

Deze EPDM daktrim binnenhoek van 45mm. breed wordt geleverd inclusief koppelstukken, schroeven en volgringen. Hierdoor heeft u geen kit meer nodig.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
 • Vóór 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
  Snelheid en geleverd op de gewenste locatie
 • Alle PIR isolatie direct uit voorraad leverbaar
  Kleine of grote aantallen kunnen wij direct leveren
 • Altijd en uitsluitend A-kwaliteit PIR platen
  B-kwaliteit komt er bij u en ons niet in