• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

Welke PIR isolatie heb ik nodig

PIR-isolatie is een veelgebruikte soort isolatie dat voor vele toepassingen geschikt is, maar welke dikte heeft u nou nodig en wanneer? In dit blog informeren we u hierover en leest u meer over de mooie voordelen van PIR-isolatie!

U heeft natuurlijk keuze uit meerdere diktes PIR-isolatie platen, de dikste plaat is natuurlijk niet altijd de beste oplossing voor uw klus. Voor het voorkomen van vochtplekken in uw woning of gebouw kunt u prima overweg met onze 20mm dikke platen, maar wanneer u echt warmte binnen wilt houden of de kou juist buiten, geldt hoe dikker hoe beter. Ook wanneer u aanspraak op subsidie wilt maken telt deze regel, vaak maakt u hier aanspraak op vanaf 80mm of 100mm dikke isolatie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente, wanneer u hier interesse bij hebt.

Wat is PIR van PIR Isolatiexl

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat te zagen of snijden
  • Geschikt i.c.m. EPDM
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00
pir-isolatiexl-man
isolatie_pir_of_pur

Soorten isolatie

Isolatie PIR of PUR?

pir-combineren-met-zonnepanelen

PIR en zonnepanelen

Kun je PIR combineren met zonnepanelen?

De voordelen van PIR-isolatie

Onze PIR-isolatie is zeer duurzaam en gaat wel 50 jaar mee en bevat geen schadelijke stoffen. Ook heeft het een speciale toplaag en garanderen wij een goede hechting bij enorm veel verschillende toepassingen zoals voor een (spouw)muur, muur, gevel, dak, kruipruimte en vloer. U kunt de PIR-platen zelf zeer gemakkelijk installeren omdat de platen zelf op maat te maken zijn en dankzij het grote formaat van de PIR platen (120cm x 60cm) heeft u maar weinig platen nodig om uw klas af te ronden. Het heeft een zeer hoge RD- waarde maar toch blijven onze isolatieplaten zeer dun, op deze manier bent u maar weinig (woon) ruimte kwijt en haalt u toch veel rendement uit de isolatie.

Voordelige PIR producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen PIR-producten:

pir_plaat_dak

PIR voor dak

pir_plaat_muur_gevel

PIR voor muur en gevel

pir_plaat_vloer

PIR voor vloer

pir_plaat_kruipruimte

PIR voor kruipruimte

pir_isolatie_combinatiepakket

PIR toebehoren

pir_isolatie_isolatielijm_pistool

PIR gereedschap

PIR-isolatie koopt u bij de Expert!

Bij PIRisolatiexl bent u aan het juiste adres voor A-kwaliteit PIR-isolatie platen en de toebehoren, bij ons kunt u dan ook niet terecht voor B-kwaliteit. Voor de bevestiging van de platen hebben wij natuurlijk ook middelen, zo kunt u de PIR-platen verlijmen of met schroeven en drukverdeelplaten bevestigen. Ook hebben wij in ons assortiment dampremmende folie, aluminium tape, maar ook gereedschappen t.b.v. de installatie. Voor vragen of advies kunt u altijd contact opnemen met een van onze PIR-isolatie experts.