• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

Kun je PIR isolatie combineren met zonnepanelen?

Tegenwoordig ziet u steeds meer zonnepanelen op woningen en gebouwen. Het kan een grote impact hebben op uw energierekening en is een investering die zichzelf op termijn terugverdient. Maar hoe begint u hieraan en welke ondergrond is het meest geschikt? Dit blog over zonnepanelen zal u daar meer over vertellen.

De voordelen van PIR isolatie

Als uw woning of gebouw niet geïsoleerd is, kan tot wel 35% van de warmte via het dak verloren gaan. Dit is goed te voorkomen door te isoleren, wat een betaalbare en eenmalige investering is waarvan u meteen resultaat zult merken. PIR-isolatie is hiervoor zeer geschikt, omdat het weinig ruimte inneemt, sterk en milieuvriendelijk is en perfect kan worden gecombineerd met zonnepanelen vanwege de duurzaamheid en hoge RD-waarde. Bovendien kunt u de platen gemakkelijk zelf op maat maken en installeren.

Wat is PIR van PIR Isolatiexl

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat te zagen of snijden
  • Geschikt i.c.m. EPDM
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00
PIR-combineren-met-EPDM

PIR en EPDM

PIR isolatie combineren met EPDM dakbedekking?

PIR isolatie

Is PIR isolatie brandveilig?

Combineren van PIR isolatie met zonnepanelen

Als u van plan bent om zonnepanelen te plaatsen, is het van cruciaal belang dat uw dak goed geïsoleerd en stevig genoeg is om de panelen te dragen. Het weer kan immers invloed hebben op de panelen, dus het is belangrijk dat ze goed zijn bevestigd om schade te voorkomen. Door uw woning of gebouw te isoleren en zonnepanelen te plaatsen, kunt u de duurzaamheid aanzienlijk verbeteren en daarmee het energielabel en de waarde van uw woning verhogen. Het is raadzaam om eerst te isoleren en vervolgens de zonnepanelen te plaatsen, omdat het andersom doen de klus aanzienlijk ingewikkelder en duurder kan maken.

Voordelige PIR producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen PIR-producten:

pir_plaat_dak

PIR voor dak

pir_plaat_muur_gevel

PIR voor muur en gevel

pir_plaat_vloer

PIR voor vloer

pir_plaat_kruipruimte

PIR voor kruipruimte

pir_isolatie_combinatiepakket

PIR toebehoren

pir_isolatie_isolatielijm_pistool

PIR gereedschap

PIR isolatie koopt u bij de expert!

De PIR platen van PIR-isolatieXL zijn van een zeer hoge kwaliteit en worden tegen een zeer scherpe prijs aangeboden. Bij ons kunt u alleen terecht voor A-kwaliteit isolatie en door onze enorme voorraad is er altijd een passende oplossing voor u te vinden. Uw bestelling wordt al de volgende werkdag geleverd wanneer u voor 15u besteld en vanaf €500,- betaald u geen verzendkosten. Daarnaast hebben wij een team van experts die altijd voor u klaarstaan, schroom daarom niet om contact op te nemen via de klantenservice.