• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

PIR-isolatie en zonnepanelen, kan dat?

Zonnepanelen kunt u uitstekend combineren met PIR-isolatie, deze combinatie levert enkele mooie voordelen voor u op. Hieronder leest u hier meer over.

Voordelen van PIR-isolatie

Wanneer uw woning of gebouw niet geïsoleerd is, verliest het al snel zo’n 35% aan warmte via het dak. Deze verspilling is zeer goed tegen te gaan door te gaan isoleren, het is een betaalbare en eenmalige investering en u begint al vanaf dag één het verschil te merken. PIR-isolatie is hiervoor uiterst geschikt, het neemt namelijk weinig ruimte in beslag, is zeer stevig en ook nog eens gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Daarnaast is PIR-isolatie perfect te combineren met zonnepanelen, PIR is namelijk zeer duurzaam en heeft een hoge RD waarde. Ook kunt u de platen gemakkelijk zelf op maat maken en installeren.

Wat is PIR van PIR Isolatiexl

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat te zagen of snijden
  • Geschikt i.c.m. EPDM
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00
pir-isolatiexl-man
eigenschappen-pir-isolatie

PIR isolatie

De eigenschappen van PIR

is-pir-isolatie-een-duurzaam-product

PIR isolatie

Is PIR isolatie een duurzaam product?

PIR-isolatie combineren met zonnepanelen

Wanneer u van plan bent om zonnepanelen te gaan plaatsen, is het essentieel om ervoor te zorgen dat u een goed geïsoleerd en stevig dak heeft. Het weer heeft namelijk invloed op de panelen dus is het belangrijk dat de panelen goed op uw dak bevestigd zijn, dit voorkomt schade. Met het isoleren en plaatsen van zonnepanelen van uw woning of gebouw zorgt u ervoor dat de duurzaamheid sterk verbeterd, daarmee verhoogt u het energielabel van uw woning en daarmee ook de waarde. Het is verder verstandig om eerst te isoleren en vervolgens de zonnepanelen te plaatsen, wanneer u dit andersom doet word de klus een stuk ingewikkelder en daarmee duurder.

Voordelige PIR producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen PIR-producten:

pir_plaat_dak

PIR voor dak

pir_plaat_muur_gevel

PIR voor muur en gevel

pir_plaat_vloer

PIR voor vloer

pir_plaat_kruipruimte

PIR voor kruipruimte

pir_isolatie_combinatiepakket

PIR toebehoren

pir_isolatie_isolatielijm_pistool

PIR gereedschap

Bestel PIR-isolatie bij PIR-isolatieXL!

De PIR platen van PIR-isolatieXL zijn van een zeer hoge kwaliteit en worden tegen een zeer scherpe prijs aangeboden. Bij ons kunt u alleen terecht voor A-kwaliteit isolatie en door onze enorme voorraad is er altijd een passende oplossing voor u te vinden. Uw bestelling wordt al de volgende werkdag geleverd wanneer u voor 15u besteld en vanaf €500,- betaald u geen verzendkosten. Daarnaast hebben wij een team van experts die altijd voor u klaarstaan, schroom daarom niet om contact op te nemen via de klantenservice.