• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

Welk gereedschap gebruiken bij een EPDM klus?


Bij het aanbrengen van EPDM op uw dak zijn bepaalde gereedschappen erg handig om een goede afwerking en duurzaamheid te garanderen. Hieronder vindt u vijf veelgebruikte EPDM gereedschappen. We leggen u kort uit welke tools u precies nodig hebt. 

EPDM aandrukroller

Een aandrukroller wordt gebruikt om luchtbellen en oneffenheden te verwijderen tijdens het aanbrengen van de EPDM op het dakoppervlak. Door stevig over het materiaal te rollen, zorgt de aandrukroller voor een goede hechting en minimaliseert het het risico op bobbels.

In ons assortiment hebben wij 3 verschillende aandrukrollers:

Wat is PIR van PIR Isolatiexl

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat te zagen of snijden
  • Geschikt i.c.m. EPDM
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00
waarom-pir-isolatie

PIR

Waarom PIR isolatie online kopen?

PIR en zonnepanelen

PIR isolatie en zonnepanelen combineren?

EPDM Schaar

Professionele EPDM schaar voor het knippen van de EPDM dakfolie. Deze kwalitatieve schaar zorgt er voor dat u soepel de EPDM folie op maat kunt knippen. Ook kunt u deze EPDM schaar gebruiken voor het knippen en insnijden van uw EPDM toebehoren, zoals EPDM manchetten, EPDM afvoeren en EPDM stroken.

Kitspuit

Uiteraard hebben we in ons assortiment niet alleen EPDM kit, maar ook 2 soorten EPDM kitspuiten. Deze handige kitspuiten zijn geschikt voor kokers van 290 ml, 300 ml en 310 ml. Wij bieden 2 verschillende kitspuiten aan:

Voordelige PIR producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen PIR-producten:

pir_plaat_dak

PIR voor dak

pir_plaat_muur_gevel

PIR voor muur en gevel

pir_plaat_vloer

PIR voor vloer

pir_plaat_kruipruimte

PIR voor kruipruimte

pir_isolatie_combinatiepakket

PIR toebehoren

pir_isolatie_isolatielijm_pistool

PIR gereedschap

EPDM toebehoren

Daarnaast verkopen wij nog enkele bijproducten zoals een EPDM rolmaat, EPDM aftekenkrijt, Klushandschoenen en Afbreekmes. Deze kunt u gebruiken voor allerlei soorten klussen, deze producten kunt u ook vinden in de EPDM toolbox.

Levering al binnen 2 werkdagen!

Door onze grote voorraden zijn wij in staat om snel in grote hoeveelheden te leveren. Ook hebben wij ins ons assortiment vele bijbehorende producten, zo haalt u meteen alles in huis voor uw klus! Ons team doet hun uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, zo wordt u bestelling wanneer deze op een werkdag voor 15:00 besteld wordt, dezelfde dag nog verzonden. Wanneer u vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice, onze isolatie experts staan 5 dagen per week voor uw klaar. Zij weten altijd een oplossing voor u te vinden, schroom daarom niet om contact met ons op te nemen!