• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

Wanneer gebruik maken van dampremmende folie?

Om de isolerende werking van uw dak- of gevel constructie te behouden, is het verstandig om te voorkomen dat er waterdamp kan gaan condenseren in de isolatielaag. Dit doet u door dampremmende folie te gebruiken, hieronder leest u daar meer over.

Voordelen van dampremmende folie

Zoals gezegd zorgt dampremmende folie er kort gezegd voor dat waterdamp niet gaat condenseren in de isolatielaag, in enkele gevallen bevat de dakbedekking al een folie en dan gaat het plaatsen van dampremmende folie juist averechts werken. Dit is iets wat u natuurlijk wilt voorkomen. Vaak ontstaat de waterdamp in een woning door hele normale dingen als ademen, koken en douchen. Het folie wordt altijd op de warme kant van het isolatiemateriaal aangebracht zodat uw isolatie de goede kwaliteit en lange levensduur blijft behouden. Wij verkopen dampremmende folie in twee maten: 2x50meter en 4×50 meter met een dikte van 0,06mm.

Wat is PIR van PIR Isolatiexl

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat te zagen of snijden
  • Geschikt i.c.m. EPDM
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00
pir-isolatiexl-man
pir-isolatie-beloopbaar

PIR isolatie

Is PIR isolatie beloopbaar?

pir-bevestigen-hoe-doe-ik-dat

PIR isolatie

Hoe bevestig je PIR isolatie?

Kwalitatief PIR-isolatiemateriaal

Ons team doet hun uiterste best om de beste kwaliteit isolatie voor u te regelen, daarom verkopen we uitsluitend A-kwaliteit isolatiemateriaal. Dit is de reden dat wij PIR-isolatie verkopen, PIR is zeer duurzaam en bevat daarnaast ook geen schadelijke stoffen. Ook heeft dit materiaal een hoge RD-waarde, dit houdt in dat u maar weinig platen nodig heeft om een bepaald oppervlak te isoleren. De platen zijn namelijk een stuk dunner en groter dan veel andere opties, ook kunt u de platen gemakkelijk zelf op maat maken en bent u maar weinig tijd kwijt aan het installeren van de isolatie. Ook kunt u bij ons terecht voor veel verschillende soorten isolatiemateriaal, met verschillende diktes en toepassingen is er altijd wel een oplossing voor u te vinden. Zo kunt u bij ons terecht voor dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en gevelisolatie.

Voordelige PIR producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen PIR-producten:

pir_plaat_dak

PIR voor dak

pir_plaat_muur_gevel

PIR voor muur en gevel

pir_plaat_vloer

PIR voor vloer

pir_plaat_kruipruimte

PIR voor kruipruimte

pir_isolatie_combinatiepakket

PIR toebehoren

pir_isolatie_isolatielijm_pistool

PIR gereedschap

Bestel bij PIRISOLATIEXL!

Bij Pirisolatiexl bent u uiteraard aan het juiste adres wanneer het gaat om PIR-isolatiemateriaal, maar ook kunt u bij ons terecht voor allerlei bijbehorende producten zoals aluminium tape, bevestigingsmaterialen, gereedschap en dampremmende folie. Zo heeft u alles wat u nodig heeft meteen op één plek en hoeft u niet verder te zoeken. We beschikken over een grote voorraad dus hebben wij de mogelijkheid om snel te leveren tegen een scherpe prijs! Wanneer u op een werkdag voor 15:00 besteld wordt uw bestelling al de volgende dag geleverd*.

*m.u.v. vertragingen van de transporteur.