• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

Wat zijn de voor-en nadelen van PIR-isolatie?

Vanwege de hoge gas- en energieprijzen is het isoleren van uw gebouw of woning een erg mooie oplossing, hiermee bespaart u aanzienlijk kosten in de maand. In dit blog vertellen we u meer over de eigenschappen en voordelen van PIR-isolatie.

Eigenschappen van PIR-isolatie

PIR-isolatie heeft vele mooie voordelen, zo heeft het een zeer hoge RD-waarde, is het relatief goedkoop in aanschaf, gaat het wel 50 jaar mee en heeft u maar weinig platen nodig om de klus te klaren. De platen zijn namelijk erg groot (120cm bij 60cm) en in vergelijking met andere isolatiematerialen erg dun, ook kunt u de platen gemakkelijk zelf op maat maken met een handzaag of stanleymes. De platen kunt u voor vele toepassingen gebruiken, zo zijn de platen inzetbaar voor het isoleren van een (spouw)muur, gevel, vloer, dak en kruipruimte. Daarnaast zijn de platen op meerdere manier te installeren, de platen kunt u lijmen op het dak met onze PIR-isolatielijm of bevestigen met schroeven en drukverdeelplaten.

Wat is PIR van PIR Isolatiexl

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat te zagen of snijden
  • Geschikt i.c.m. EPDM
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00
pir-isolatiexl-man
pir-bevestigen-hoe-doe-ik-dat

PIR isolatie

Hoe bevestig je PIR isolatie?

pir-of-eps

Soorten isolatie

PIR isolatie of EPS?

A-kwaliteit PIR-isolatie

PIR-isolatieplaten zijn zeer licht, hebben weinig ruimte nodig, zijn gemakkelijk door uzelf te plaatsen, maar zijn wel relatief duur. U betaalt dan natuurlijk wel voor topkwaliteit en een zeer hoge RD-waarde, dankzij deze hoge RD-waardes is de kans groter dat u aanspraak maakt op subsidie van de overheid. Bij ons kunt u alleen terecht voor A-kwaliteit isolatiemateriaal, wij hebben dan ook geen B-keuze in ons assortiment, wij streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit en de beste service.

Voordelige PIR producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen PIR-producten:

pir_plaat_dak

PIR voor dak

pir_plaat_muur_gevel

PIR voor muur en gevel

pir_plaat_vloer

PIR voor vloer

pir_plaat_kruipruimte

PIR voor kruipruimte

pir_isolatie_combinatiepakket

PIR toebehoren

pir_isolatie_isolatielijm_pistool

PIR gereedschap

PIR-isolatie koopt u bij de expert!

Door onze grote voorraden zijn wij in staat om snel in grote hoeveelheden te leveren. Ook hebben wij ins ons assortiment vele bijbehorende producten, zo haalt u meteen alles in huis voor uw klus! Ons team doet hun uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, zo wordt u bestelling wanneer deze op een werkdag voor 15:00 besteld wordt, dezelfde dag nog verzonden. Wanneer u vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice, onze isolatie experts staan 5 dagen per week voor uw klaar. Zij weten altijd een oplossing voor u te vinden, schroom daarom niet om contact met ons op te nemen!