• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

Pir isolatie beloopbaar

Wanneer u opzoek bent naar beloopbare isolatie bent u bij ons aan het goede adres! Wij verkopen drukvaste PIR-isolatie platen voor een scherpe prijs van toch zeer hoge kwaliteit.

Wat is drukvaste PIR-isolatie?

Drukvaste PIR-isolatie is een soort isolatie die wordt gebruikt om de warmte binnen een gebouw te behouden en tegelijkertijd de luchtdichtheid te verbeteren. Het is gemaakt van polyisocyanuraat (PIR), een synthetisch polymeer dat wordt geproduceerd door het reactieproduct van isocyanaten en polyalcoholen. PIR-isolatie wordt vaak gebruikt in de bouw van woningen, kantoren en andere gebouwen.

Wat is PIR van PIR Isolatiexl

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat te zagen of snijden
  • Geschikt i.c.m. EPDM
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00
pir-isolatiexl-man
pir-of-glaswol

Dakisolatie

PIR dakisolatie of glaswol?

woning-verduurzamen-met-pir

PIR isolatie

Woning verduurzamen met PIR?

Voordelen van PIR-isolatie

Een van de belangrijkste voordelen van drukvaste PIR-isolatie is dat het een hoge thermische prestatie biedt, waardoor het gebouw beter geïsoleerd is en minder energie verbruikt. Het heeft ook een goede luchtdichtheid, waardoor tocht en luchtlekken worden verminderd. PIR-isolatie is ook bestand tegen vocht, wat betekent dat het niet zal rotten of schimmelen.Een ander voordeel van drukvast isolatiemateriaal is dat het een lange levensduur heeft en geen onderhoud vereist. Het is ook brandveilig en kan worden gebruikt in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. PIR-isolatie is ook een milieuvriendelijk product omdat het gemaakt is van recyclebare materialen en het bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

In samenvatting, drukvaste PIR-isolatie is een efficiënte en duurzame isolatieoptie die bijdraagt aan een betere thermische prestatie en luchtdichtheid van een gebouw. Hoewel het een van de duurdere opties is, heeft het ook een lange levensduur en vereist geen onderhoud. 

Voordelige PIR producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen PIR-producten:

pir_plaat_dak

PIR voor dak

pir_plaat_muur_gevel

PIR voor muur en gevel

pir_plaat_vloer

PIR voor vloer

pir_plaat_kruipruimte

PIR voor kruipruimte

pir_isolatie_combinatiepakket

PIR toebehoren

pir_isolatie_isolatielijm_pistool

PIR gereedschap

Bij Pirisolatiexl kunt u terecht voor A-kwaliteit PIR-isolatie, ook voor bijbehorende producten hoeft u niet verder te zoeken. Zo hebben wij alles in ons assortiment om u klus mee tot een goed einde te brengen, voor vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze experts staan 5 dagen per week voor u klaar!