• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €1000
  • Veilig betalen en snel verzonden

De voordelen van een daktrim op uw dak


Vaak wordt ons gevraagd wat het voordeel is van de speciale EPDM daktrim, ondanks de hogere prijs vergeleken met de standaard daktrim. Toch vertegenwoordigt de daktrim meer dan alleen de randafwerking van uw EPDM dak; het heeft een cruciale rol.

De daktrim is een essentieel onderdeel van uw EPDM dakbedekking, omdat het verantwoordelijk is voor de definitieve afwerking ervan. Het beschermt uw EPDM dak tegen uiteenlopende extreme weersomstandigheden en zorgt voor een strakke, fraaie uitstraling van uw dak.

Waarom een speciale EPDM daktrim?

Het unieke voordeel van de EPDM daktrim ligt in de si mpele bevestiging op uw EPDM dak, waarbij absolute waterdichtheid wordt gewaarborgd. Deze waterbestendigheid komt door het rubberen profiel dat onder de speciale EPDM daktrim is aangebracht. Bovendien zorgen rubberen ringen onder de schroeven ervoor dat alle schroefgaten automatisch waterdicht worden afgedicht. Daarnaast is de EPDM trim vervaardigd uit een steviger type aluminium dan bij een standaard daktrim, waardoor het geschikt is voor een robuuste klemverbinding.

Wat is PIR van PIR Isolatiexl

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat te zagen of snijden
  • Geschikt i.c.m. EPDM
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00

PIR spouwmuur

Waarom PIR spouwmuur-isolatie?

pir-isolatie-beloopbaar

PIR isolatie

Is PIR isolatie beloopbaar?

Duurder dan een “normale” daktrim

Het is cruciaal om de hogere kosten in perspectief te bekijken, omdat de installatiekosten voor de speciale EPDM daktrim aanzienlijk lager zijn. Bij een standaard daktrim moet de hele trim worden afgewerkt met een strook EPDM-folie of moet de naad worden behandeld met EPDM-kit. Als dit niet correct wordt uitgevoerd veroorzaakt dit al snel lekkages, maar met zorgvuldige uitvoering is dit wel mogelijk. Bovendien is het de moeite waard om te overwegen gezien de levensduur van uw EPDM dak.

Voordelige PIR producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen PIR-producten:

pir_plaat_dak

PIR voor dak

pir_plaat_muur_gevel

PIR voor muur en gevel

pir_plaat_vloer

PIR voor vloer

pir_plaat_kruipruimte

PIR voor kruipruimte

pir_isolatie_combinatiepakket

PIR toebehoren

pir_isolatie_isolatielijm_pistool

PIR gereedschap

Daktrimmen koopt u bij PIRISOLATIE XL

Als experts in PIR (en EPDM )bieden we een volledig pakket aan diensten. Omdat we de belangrijkste leverancier zijn van PIR, is het handig dat we ook al uw andere benodigdheden kunnen verzorgen, zoals EPDM hemelwaterafvoeren en op maat gemaakte EPDM-producten. Ons assortiment omvat eveneens daktrimmen. Bij het aanpakken van uw dakproject kunt u eenvoudig al uw benodigdheden snel en veilig bestellen via onze webshop. Binnen 2 werkdagen wordt uw bestelling geleverd, en voor vragen over de producten of het aanbrengen van PIR staan we altijd klaar om te helpen!