Wat zijn de voor-en nadelen van PIR-isolatie?

Vanwege de hoge gas- en energieprijzen is het isoleren van uw gebouw of woning een erg mooie oplossing, hiermee bespaart u aanzienlijk kosten in de maand. In dit blog vertellen we u meer over de eigenschappen en voordelen van PIR-isolatie.

 

Eigenschappen van PIR-isolatie

PIR-isolatie heeft vele mooie voordelen, zo heeft het een zeer hoge RD-waarde, is het relatief goedkoop in aanschaf, gaat het wel 50 jaar mee en heeft u maar weinig platen nodig om de klus te klaren. De platen zijn namelijk erg groot (120cm bij 60cm) en in vergelijking met andere isolatiematerialen erg dun, ook kunt u de platen gemakkelijk zelf op maat maken met een handzaag of stanleymes. De platen kunt u voor vele toepassingen gebruiken, zo zijn de platen inzetbaar voor het isoleren van een (spouw)muur, gevel, vloer, dak en kruipruimte. Daarnaast zijn de platen op meerdere manier te installeren, de platen kunt u lijmen op het dak met onze PIR-isolatielijm of bevestigen met schroeven en drukverdeelplaten.

 

A-kwaliteit PIR-isolatie

PIR-isolatieplaten zijn zeer licht, hebben weinig ruimte nodig, zijn gemakkelijk door uzelf te plaatsen, maar zijn wel relatief duur. U betaalt dan natuurlijk wel voor topkwaliteit en een zeer hoge RD-waarde, dankzij deze hoge RD-waardes is de kans groter dat u aanspraak maakt op subsidie van de overheid. Bij ons kunt u alleen terecht voor A-kwaliteit isolatiemateriaal, wij hebben dan ook geen B-keuze in ons assortiment, wij streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit en de beste service.

 

PIR-isolatie koopt u bij de expert!

Door onze grote voorraden zijn wij in staat om snel in grote hoeveelheden te leveren. Ook hebben wij ins ons assortiment vele bijbehorende producten, zo haalt u meteen alles in huis voor uw klus! Ons team doet hun uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, zo wordt u bestelling wanneer deze op een werkdag voor 15:00 besteld wordt, dezelfde dag nog verzonden. Wanneer u vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice, onze isolatie experts staan 5 dagen per week voor uw klaar. Zij weten altijd een oplossing voor u te vinden, schroom daarom niet om contact met ons op te nemen!

 

 

  • Vóór 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
    Snelheid en geleverd op de gewenste locatie
  • Alle PIR isolatie direct uit voorraad leverbaar
    Kleine of grote aantallen kunnen wij direct leveren
  • Altijd en uitsluitend A-kwaliteit PIR platen
    B-kwaliteit komt er bij u en ons niet in