EPDM Redactie

PIR isolatie of EPS kiezen?

Pir isolatie en EPS-isolatie zijn beide populaire materialen voor het isoleren van gebouwen en woningen. Beide materialen hebben hun eigen voor- en nadelen, maar er zijn bepaalde redenen waarom PIR-isolatie de voorkeur verdient boven EPS. Hieronder bespreken we deze redenen.

Lees meer

PIR isolatie bevestigen hoe doe je dat

PIR-isolatie is een populaire keuze voor het isoleren van huizen en gebouwen, omdat het zowel brandveilig als energie-efficiënt is. Het bevestigen van PIR-isolatie is een eenvoudige taak, maar het is belangrijk om de juiste methoden en materialen te gebruiken om de isolatie effectief te houden. Hier volgt een verslag van hoe PIR-isolatie het best bevestigd kan worden.

Lees meer

Heeft PIR een onder- en bovenkant?

Het isoleren van uw woning is een goede manier om de komende winterkou buiten de deur te houden en de warmte in de zomer tegen te gaan. In dit blog vertellen we over PIR isolatieplaten en hoe u deze kunt gebruiken.

Lees meer

Is pir isolatie waterbestendig?

Dat PIR isolatieplaten een hoog rendement bieden bij het isoleren is inmiddels algemeen bekend. Maar is PIR isolatie ook waterbestendig? En hoe zit dat met regen? Wij gaan er dieper op in.

Lees meer

Uw woning verduurzamen met isolatiemateriaal?

Door de hoge gas- en energieprijzen is het verstandig om te kijken naar duurzame oplossingen om uw maandelijkse kosten te drukken. Hiervoor is het isoleren van uw woning of gebouw een uitstekende keuze, voor een relatief klein bedrag kunt u op de lange termijn veel geld besparen. In een gemiddelde hoekwoning kunt u per jaar wel zo’n €2.400,- besparen, wanneer u van geen naar goede isolatie gaat. In dit blog zullen we u informeren over de mooie voordelen van PIR-isolatie.

Lees meer

  • Vóór 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
    Snelheid en geleverd op de gewenste locatie
  • Alle PIR isolatie direct uit voorraad leverbaar
    Kleine of grote aantallen kunnen wij direct leveren
  • Altijd en uitsluitend A-kwaliteit PIR platen
    B-kwaliteit komt er bij u en ons niet in